Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий крем mac cosmetics hyper real skincanvas balm moisturizing cream

300 грн -7% 280 грн
Опис

Оригінал. В упаковці, не відкривався.
Термін придатності жовтень 2025 р.
Об'єм 5 мл, є декілька шт

Зволожуючий крем, який зміцнює та захищає шкірний бар’єр і миттєво розгладжує шкіру, одночасно заспокоюючи та запобігаючи видимому подразненню, створюючи еластичну, м’яку, як пелюстки, шкіру зі здоровим сяйвом.

Побалуйте свою шкіру зволожуючим кремом, який глибоко зволожує та розгладжує шкіру, починаючи з першого нанесення. Легкий крем, який швидко вбирається, зміцнює та захищає шкірний бар’єр, забезпечуючи загальний здоровий вигляд шкіри. Він заспокоює та запобігає видимому подразненню, а також зволожує протягом 24 годин, відкриваючи еластичну, м’яку, як пелюстки, шкіру зі здоровим сяйвом.
Високоефективний зволожувач працює на основі нашої Pro-4 Power Infusion Matrix™, яка містить стійкий і рідкісний екстракт японської півонії, 2,5% ніацинаміду, що очищає шкіру, зволожує та наповнює гіалуронову кислоту, а також відновлюючі кераміди, що забезпечує миттєві та довготривалі результати.
Крім того, масла манго та авокадо допомагають надати шкірі відчуття м’якості, живлення та кондиціонування. Протестовано на всіх тонах шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?