Всі категорії
Додати товар

Мʼякий очищуючий гель tatcha the rice wash soft cream cleanser

1100 грн
Опис

Стан: новий, ідеальний. Ніколи не відкривався та не був у використанні.
Ціна: 40$
Розмір: 120 мл. (Повнорозмірний продукт)
Термін придатності: до 05.11.2025-го

Засіб Tatcha The Rice Wash з нейтральним ph рівнем м'яко і легко змиває забруднення, залишаючи шкіру зволоженою, м'якою і сяючою.

Засіб має кремову текстуру, особливо підходить для сухої шкіри, а також нормальної та комбінованої.

До складу входять:

-PH-НЕЙТРАЛЬНА АМІНОКИСЛОТНА ОСНОВА: ця ніжна основа видаляє забруднення, не позбавляючи шкіру ефірних масел. На відміну від більшості миючих засобів з нейтральним pH, ця формула піниться в кремову піну, роблячи шкіру шовковистою, гладкою та добре зволоженою. Цей ключовий інгредієнт також допомагає збалансувати рівень рН шкіри, що сприяє належному функціонуванню шкіри.

-ЯПОНСЬКА РИСОВА ПУДРА: рисова пудра, яка використовується в класичних японських очисних ритуалах, природним чином пом’якшує та додає сяйва, зберігаючи шкіру добре зволоженою.

-СУМІШ ОКІНАВСЬКИХ ВОДОРОСТЕЙ + ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА: спеціальна суміш окінавських водоростей і гіалуронової кислоти вловлює воду, щоб допомогти відновити природний резервуар вологи в шкірі, миттєво роблячи шкіру м’якою, комфортною та глибоко живленою. Він також допомагає відновити кількість керамідів, щоб забезпечити оптимальну функцію шкірного бар’єру, допомагаючи зменшити втрату вологи в майбутньому, щоб шкіра стала помітно гладкою та пухкою завдяки зволоженню.

Переходьте на мій профіль, там ви зможете знайти ще багато хороших продуктів. Асортимент активно розширюється.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?