Всі категорії
Додати товар

Ензимна пудра з полином isntree spot saver mugwort powder wash

35 грн
Опис

Ензимна пудра з полином Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash Ензимна пудра Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash – це засіб для глибокого очищення, яке не тільки відмінно очистить шкіру від пилу, бруду, залишків макіяжу і скупчення шкірного себума, але також і оновить ваш епідермісу, відлущуючи старі ороговілі частинки. Ензимна пудра дуже дбайливо впливає на шкіру, не травмуючи її і не порушуючи баланс рН, вона відмінно усуває всі шелушинки і шорсткості, очищає пори від сальних пробок, білих і чорних крапок. Також, ензимна пудра володіє заспокійливою дією за рахунок екстракту полину в складі, тому підійде для проблемної та гіперчутливої шкіри. Після вмивання шкіра стає дуже м'якою та гладкою при цьому не виникає відчуття натягнутості, так як засіб володіє нейтральним кислотно-лужний баланс (рН=5,5-6,5). ▪️ добре піниться при контакті з водою ▪️ ретельно і ніжно відлущує ороговілі клітини шкіри ▪️ проникає глибоко в пори, очищає їх і регулює вироблення себума ▪️ ензими папаї розчиняють сальні пробки, борються з чорними крапками ▪️ ефективна при акне, запускає регенерацію шкіри ▪️ містить неймовірно корисну сіль Мертвого моря Основні діючі компоненти: ▪️ Морська сіль – джерело мікро - та макроелементів, відмінно абсорбує всі забруднення і шкірний жир, ефективно очищаючи шкіру і пори. Має себорегулюючу вплив, зменшуючи вироблення шкірного жиру і запобігаючи утворенню чорних точок, а також покращує мікроциркуляцію крові і прискорює процес загоєння пошкодженої шкіри. ▪️ Екстракт індійської полину добре знімає подразнення і свербіж шкіри, надає антисептичну і протизапальну дію. Очищає від бактерій і перешкоджає їх розмноженню, запобігаючи появі висипань і запалень на шкірі. Має антиоксидантну активність, захищає клітини шкіри від негативного впливу вільних радикалів, факторів навколишнього середовища та підсилює місцевий імунітет шкіри. ▪️ Папаин - натуральный фермент растительного происхождения, получаемый из сока папайи. Мягкий отшелушивающий компонент, естественным образом очищающий поры. Обладает осветляющим эффектом, за счёт чего выравнивает общий тон кожи и улучшает цвет лица.
Энзимная пудра на основе папаина поможет решить проблему закупоренных пор, а также оздоровить и освежить цвет лица, устранив тусклый, серый и безжизненный тон. После пилинга активизируется клеточное дыхание и внутриклеточные обменные процессы. Энзимная пудра оказывает лимфодренажное воздействие, то есть она способствует выведению лишней жидкости, устраняя отечность и припухлость.
▪️ Аллантоин - смягчает, интенсивно увлажняет кожу, способствует сужению пор и нормализации выработки кожного сала, обладает противовоспалительными свойствами, успокаивает раздраженную кожу.
Подходит для всех типов – сухой, нормальной, комбинированной, жирной кожи. Рекомендуется для тусклой, серой, шелушащейся кожи, склонной к быстрой закупорке пор и образованию черных точек. Подходит также для чувствительной, обезвоженной, проблемной, тонкой кожи.
Способ применения: высыпьте в слегка влажную ладонь энзимную пудру, добавьте немного воды и хорошо разотрите в руках, до образования воздушной пенки. Нанесите полученную пенку на влажное лицо, уделяя особое внимание проблемным участкам (Т-зона). Умойтесь теплой водой. Далее продолжите свой уход тонер-сыворотка-крем.
Рекомендуется использовать 2-3 раза в неделю.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?