Всі категорії
Додати товар

Японські вітаміни від випадіння та для росту волосся millet up від dhc

820 грн
Опис

Millet UP – біологічно активна японська добавка від виробника DHC, Японія. Це комплекс компонентів спрямованої загальнозміцнюючої та антиоксидантної дії.

Активні компоненти комплексу сприяють поліпшенню стану волосся та шкіри голови:
- Поява здорового блиску;
- Підвищення густоти;
- зменшують випадання та стимулюють зростання нового волосся;
- покращують стан шкіри голови та харчування волосяних цибулин;
- сприяють відновленню волосяних фолікулів.

Екстракт насіння проса. Містить амінокислоти, вітаміни та мінеральні речовини, які відіграють ключову роль у підтримці нормальних обмінних процесів у шкірі та волосяних цибулинах. Екстракт насіння проса містить у великій кількості кремнієву кислоту – саме вона дає цій рослині захисну та відновлюючу силу, яку успішно використовують виробники косметики для догляду за шкірою та волоссям. Також він містить й інші цінні мікроелементи, такі як залізо та магній, які є найважливішими будівельними елементами нашої шкіри та волосся. Просо стимулює активність клітин волосяного фолікула, відмінно відновлює цілісність кутикули, надає волоссю еластичність та блиск.

Вітамін Е – є одним із найважливіших природних антиоксидантів, що покращує кровообіг у волосяних фолікулах, стимулюючи ріст волосся.

Вітаміни В1, В2, В6 – беруть участь у формуванні клітин крові, кровообігу та транспортування поживних речовин у дерму.

Селен – антиоксидант, який захищає клітини від руйнування, спричиненого вільними радикалами, УФ-випромінюванням та забрудненням довкілля.

Пантотенова кислота - бере участь у ліпідному обміні речовин, в освіті та оновленні клітин, її недолік безпосередньо впливає на випадання волосся, виснаження та погіршення структури волосся.

Спосіб застосування: добова норма-3 капсули на день. Розбити за їдою, запивати водою.
Склад (3 капсули): екстракт проса-300 мг, вітамін Е-60 мг, вітамін В1-3 мг, вітамін В2-0.6 мг, вітамін В6-3 мг, селен-12 мкг, пантотенова кислота-27.6 мг.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! Зберігати у сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, далеко від джерел тепла. У щільно закритій упаковці, місцях недоступних для дітей.
Чи не є лікарським засобом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize