Всі категорії
Додати товар

Арабські олійні парфуми «шоко муск» (choco musk), 6 мл

39 грн
Опис

Солодкий шоколад і терпкий білий мускус, яскравий квітковий аромат і суміш солодких спецій, все це, у поєднанні з деревними нотками, створює неповторний аромат арабських олійних парфумів Аль Рехаб Чоко Муск (Choco Musk Al-Rehab).

Як правильно використовувати олійні парфуми.
Олійні парфуми, на відміну від нас, звичних спреїв, вимагають іншого застосування. Є кілька секретів, як користуватися правильно арабськими парфумами на олійній основі, щоб аромат розкрився, на вашому тілі, у всій своїй красі.

Як правильно застосовувати олійні парфуми:
- Парфуми треба наносити тільки на чисту шкіру.
Будь-яка людина має свій неповторний запах, але, крім цього, наша шкіра може вбирати й сторонні запахи. Для того, щоб аромат парфумів не спотворювався, їх треба застосовувати тільки на чистій шкірі, краще після душу або прийняття ванни.
Використовувати парфумерні олії на спеціальні ділянки тіла.
Парфуми наносяться на зони, де промацується пульс (волоки пульсації), це найтепліші місця на тілі: зап'ястя, згини ліктів, зона потилиці та, звісно, ямочка між ключицями. Якщо Ви носите короткі спідниці, парфуми можна нанести в зону під колінами. Якщо нанести парфуми на вологе волосся, ефект буде дуже стійким і аромат буде огортати Вас дуже довгий час.
- Не варто надмірно надмірно духовки.
Щоб оточити себе прекрасним ароматом і створити собі образ і настрій на весь день, досить лише однієї краплі олійних парфумів, у цьому особливість і перевага арабських олійних парфумів. Оскільки вони складаються з висококонцентрованих олій і мають насичений аромат.
У стані спокою аромат пригасає, але варто почати рухатися й олійні парфуми починають розкриватися й пахнуть із новою силою.
- Застосовувати аплікатор для нанесення парфумів.
Флаконтори з арабськими олійними парфумами, зазвичай, мають спеціальний роликовий аплікатор, який робить процес застосування парфумів дуже простим і зручним, дасть змогу економно витрачати Ваші улюблені аромати. Парфуми не проллються в сумочці та не витікають, якщо навіть Ви ненавмисно впустите флакончик.
- Нанесення аромату в кілька шарів.
Краплю олійних парфумів можна додати в шампунь, гель для душу, лосьйон для тіла або крем для рук, головне, щоб цей засіб не мав власного сильного запаху.
Компактний розмір флакончика олійних парфумів Al Rehab роблять їх зручними для носіння в сумочці, а роликовий аплікатор дає змогу легко наносити арабські парфуми Аль Рехаб, щоб прекрасний аромат оточував усюди Вас.

Парфуми з натуральних екстрактів і олій. До складу не входить спирт.

Виробник: Al-Rehab
Об'єм: 6 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари