Всі категорії
Додати товар

Парфумований крем для рук islet «дивовижний ірис» експрес зволоження

45 грн
Опис

Крем для рук з шовковистою текстурою та витонченим квітково-пудровим ароматом. Містить ефективний комплекс зволожуючих компонентів, гідролізат протеїнів вівса та екстракт ірису, які забезпечують зволоженість, еластичність та ніжність шкіри Ваших рук.

Вага
90 г

Вважається, що квіти ірису наділені магічними здібностями, є символами довіри, а сучасне значення ірису – мудрість, довіра, безстрашність та віра. За фен-шуй, іриси асоціюються з вічною молодістю і символізують почуття, що зароджується. Його вишуканий аромат, що переливається трав'яними, ванільними, квітково-пудровими нотами, фахівці українського бренду подарували парфумованому крему для рук Islet «Дивовижний ірис». Його дотик наповнює серце хвилюючим радісним передчуттям, розкриваючи його назустріч таємничим фантазіям. Екстракт ірису у складі крему підвищує еластичність епідермісу, зволожує, пом'якшує та надає на нього дію, що розгладжує. Комплекс зволожуючих компонентів забезпечує швидке відновлення гідробалансу шкіри, разом із гідролізатом протеїнів вівса робить шкіру ніжною та гладкою. Алантоїн стимулює оновлення епідермісу, будучи потужним антиоксидантом, нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів, прискорює регенерацію тканин та уповільнює старіння клітин. Сечовина здатна витягувати вологу з глибоких шарів шкіри та переміщати ближче до верхнього шару епідермісу. Пантенол заспокоює шкіру, зніме запалення та подразнення, сприяє прискореній регенерації клітин, відновлює епідермальні захисні функції.

Застосування: Нанести на чисту суху шкіру рук рівномірним шаром.

Склад: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Сaprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Sodium Polyacrylate (and) Dicaprylyl Carbonate (and) Polyglyceryl-3 Caprate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 20, Urea, Iris Germanica Root Extract, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Ceteareth-20, Gluconolactone, Hydrolyzed Oats, Parfum, Allantoin, Hydroxyethyl Urea, Panthenol, Tocopheryl Acetate, BHA (and) BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
lparfume
Dofamin
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари