Всі категорії
Додати товар

Shiseido крем для рук і ніг універсальний із сечовиною й амінокислотами urea cream 10%, 100 г.

600 грн -9% 550 грн
Опис

Shiseido Крем для рук і ніг універсальний із сечовиною й амінокислотами Urea Cream 10%, 100 г.

Цена 550 грн.

Зроблено в Японії

Термін придатності: лютий 2026 р.

Популярна в Японії серія Shiseido випустила ефективний крем для догляду за тілом з 10% вмістом сечовини. Косметичний засіб призначений для зволоження й пом'якшення сухої огрубілої шкіри. У його складі міститься певний японський законодавство, рівень активних інгредієнтів, що забезпечують лікувальний ефект, що дає крему мати маркування «medicated». Без ароматичних ароматів, не має запаху. Засіб підходить для рук, ніг, колін і ліктів.
Захист і відновлення

Унікальним активним компонентом цього крему є сечовина, яка вловлює молекули води та утримує їх у тканинах, надаючи відлущувальний і антисептичний ефект. Крім сечовини, засіб містить гіалуронову кислоту для зволоження шкіри та сквалан для пом'якшення та живлення клітин, пришвидшення їх регенерації. Речовина інтенсивно відновлює роговий шар, стимулює клітинний ріст, допомагає глибокому проникненню в дерму вітамінів і мікроелементів, що містяться в кремі.

Також до складу засобу входить колаген, що сприяє тому, що шкіра стає еластичною та сяйною. Компоненти SHISEIDO Urea Cream живлять, зволожують покриви, стимулюючи природні процеси відновлення й оновлення. Крем швидко й ефективно заліковує тріщини, позбавляє огрубіння шкіри.

Містить ключові компоненти в складі:

- сечовину в концентрації 10% (зволоджувальна, заспокійлива дія);

- токоферолу ацетат (вітамін Е) — антиоксидант, поживна дія;

- дикалій гліциризинат (водорозчинна похідна гліциризинової кислоти, що отримується з екстракту солодки (лакричника) — протизапальна дія;

— сквалан (регенерувальна дія, підтримка ліпідного балансу шкіри).

Крем має легку текстуру — легко розподіляється й вбирається під час нанесення.

Обміна, повернення і торга НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари