Всі категорії
Додати товар

Rituals

1700 грн
Опис

Подарунковий набір The Rituals of Hamam (Set M)

Освіжаючий гель для душу, що піниться (200 мл)

Насолоджуйтесь цією піною для душу, збагаченою освіжаючим евкаліптом і розмарином, що відновлює. Насичена заспокійлива піна з очищаючим, освіжаючим ароматом для приємного та м'якого очищення. Гель для душу Hammam поєднує в собі ароматичні та відновлюючі властивості освіжаючого евкаліпту та розмарину.

Гарячий скраб із морською сіллю (125 г)

Відкрийте для себе цей живильний скраб для тіла на основі чистої морської солі, що очищає, зі зігріваючим імбиром і освіжаючим евкаліптом. Інтенсивно очищаючий, поживний скраб, який надає шкірі чудового відчуття поколювання. Після відлущування шкіра стає дуже м'якою та свіжою, і в неї залишається чудове відчуття тепла, яке може негайно зменшити втому. Знімає втому та підвищує настрій.

Крем для тіла Soul Uplifting (100 мл)

Цей багатий крем для тіла живить шкіру, залишаючи гарну шовковисту м'якість. Збагачений активними органічними евкаліптами та розмарином.

Свічка (140 гр)

Перетворіть свій будинок на справжній хаммам за допомогою цієї прекрасної ароматичної свічки. Він заснований на справжніх ароматах, що використовуються в турецьких парових лазнях: Розмарін та евкаліпт.

Свічка горить до 25 години.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 100мл
  • 125мл
  • 150мл
  • 200мл
Продавець
user206540470
user206540470
Виноградів
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари