Всі категорії
Додати товар

Натуральне кокосове масло sapo

236 грн
Опис

Зволожує шкіру. Прискорює регенерацію клітин шкірного покриву. Сприяє омолодженню шкіри за рахунок відновлення і підтримання її еластичності. Допомагає запобігти процесам старіння.
Воно багате на вітаміни Е і К, лауриновой, миристиновой, пальмітинової і олеїнової кислоти. Кокосове масло підходить для всіх типів шкіри, допомагає боротися з розтяжками, підвищує пружність і еластичність шкіри. Володіє антисептичними властивостями. Кокосове масло неймовірно зволожує шкіру і робить її ніжною. Її часто використовують для догляду за волоссям і губами, також в якості масажного масла.
Кокосове масло активує вироблення меланіну і добре закріплює загар, роблячи його рівномірним. При правильному його використанні, можна домогтися гарного бронзового відтінку шкіри, навіть за умови, що ти будеш засмагати на балконі.
Баночка з кокосовим маслом повинна бути кожного, адже її можна використовувати для догляду і за волоссям і за особою і за тілом.
Кокосове масло від Sapo упаковано в зручну стильну баночку.
Вага: 200 мл
Спосіб застосування:
Необхідна кількість засобу нанести на очищену шкіру. Втирати до повного вбирання, при необхідності, залишки масла прибрати рушником або паперовою серветкою.
Склад:
Coconut (Cocos nucifera) Oil, Fragrance

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари