Всі категорії
Додати товар

Відбілююча зубна паста marvis whitening mint toothpaste 85ml

338 грн
Опис

Фахівці італійської компанії Marvis подбали про красу вашої усмішки і створили чудову відбілюючу пасту Whitening Mint Toothpaste. Завдяки активній формулі паста здатна ефективно усунути наліт від кави та чаю, повертаючи зубам білий відтінок і сяйність. Аромат свіжої м'яти усуває неприємний запах з рота і робить процес догляду за зубами комфортним і приємним. Комплекс активних інгредієнтів дає змогу ефективно очистити зуби, мінералізує їх, забезпечує надійний захист емалі і догляд за яснами.

Паста з найдрібнішими абразивними частинками делікатно усуває наліт і полірує емаль, не травмуючи її. Однорідна кремоподібна консистенція не твердне і не розшаровується завдяки целюлозній смолі. Зручна вінтажна туба з яскравим привабливим дизайном виготовлена з екологічно чистого алюмінію, який розкладається. Паста, безсумнівно, стане вашим фаворитом і зробить вашу усмішку бездоганною!

Спосіб застосування
Використовувати невелику кількість зубної пасти 2 рази на день, вранці та ввечері. Для максимального ефекту чистити зуби не менше 1-2 хвилин, після, використовувати концентрат-ополіскувач Marvis.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари