Всі категорії
Додати товар

Чоловіча зимова термобілизна хакі, якісна чоловіча термобілизна олива зимова

1050 грн
Опис

Зимова чоловіча термобілизна олива, чоловіча зимова термобілизна олива
Код товару: 56676
Наявність розмірів уточнюйте у менеджера

Чим холодніша погода, тим гостріше стоїть питання вибору теплого одягу. Термобілизна з його функціональністю та технологічністю давно увійшла до гардеробу багатьох військових, а також для повсякденного носіння. Купивши комплект термобілизни від компанії ESDY, ви зможете забезпечити комфорт у холодний період та захист для всього тіла. Модель доступна в чотирьох кольорахТермобілизна ESDY створена для різних випадків: повсякденного носіння, занять спортом і взагалі для будь-якого виду фізичних навантажень. Будучи термобілизною першого шару (тобто тельною), вона забезпечує підвищений комфорт при використанні в холодну пору року при температурі від 0С і нижче.
Комплект складається з верху (реглану) та низу (кальсони).
Матеріал виготовлення: поліестер (90%) з додаванням спандексу (10%) надає термобілизні еластичність, але в той же час вона не розтягується, чудово сидить по фігурі та швидко сохне. Цей матеріал забезпечує прекрасну терморегуляцію тіла завдяки своїм дихаючих властивостям: волога ефективно відводиться з поверхні тіла, тканина швидко випаровує вологу, зберігаючи тепло і при цьому не дозволяючи тілу перегріватися. Двокомпонентне пухнасте волокно Coolmax Core Nap гладке зовні і приємне на дотик до тіла.
Даний комплект термобілизни ESDY стане відмінним варіантом для повсякденного носіння в холодну пору року і не тільки для спортсменів, але і для любителів активного відпочинку та всіх, хто любить зручні та якісні речі. Залежно від ступеня активності ця термобілизна може одягатися як самостійно, так і в комбінації з іншими шарами термобілизни, що дозволяє досягти оптимального рівня комфорту та теплозбереження.
Матеріал: 90% поліестер, 10% спандекс.
Просочення: антибактеріальне, гіпоалергенне.

-
ручне прання або в пральній машині при максимальній температурі 30°C;
- не обробляти у хімчистці;
– не сушити у пральній машині та не віджимати, сушити на свіжому повітрі.

особливості:
- тканина – двокомпонентне пухнасте волокно (ефективно відводить вологу з поверхні шкіри, захищаючи організм від переохолодження);
- Забезпечує зігріваючий ефект при збереженні тіла сухим

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54

Схожі товари