Всі категорії
Додати товар

Куртка бушлат флісова тактична мультикам

2800 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Куртка бушлат тактична мультикам

Бушлат, виконаний з матеріалу - ріп стоп, колір - мультикам, на підкладці - з флісової тканини, продубльований - синтепоном. Фліс (матеріал підкладки) - тканина, основою якої є штучне трикотажне полотно; практичний, теплоізоляційний, дихаючий. Синтепон (утеплює) - використовується у виробах як синтетичний утеплювач, добре тримає тепло (можна використовувати до -15).

Бушлат - прямий, подовжений, застібка - центральна, потайна, на блискавку, комір-стійка - вільний, є капюшон. У конструкції капюшона передбачена спеціальна шнурівка для захисту від негоди: снігу, граду, дощу, сильного вітру. Застібка - центральна, велкро. Рукава прямі, щільно прилягають до кисті руки.

Модель бушлату передбачає наявність кишень для зручності користування. Нагрудні кишені мають бічні застібки на блискавку. Дві прорізних кишені розташовані з боків нижче талії. Велкро (липучки) для кріплення шевронів розміщені над кишенями. На рукавах теж передбачені кишені з бічними застібками на блискавку і нашиті панелі велкро, розміром - 8х13 см.

Для детальної інформації пишіть у вайбер: +********** - Марія - Марія

Стать: Чоловіча
Тип тканини: Ріп - Стоп
Візерунки і принти: Мультикам
Сезон: Зима
Колір: Камуфляж
Вид виробу: Куртка
Категорії: Для військовослужбовців
Стан: Новий

Водовідштовхує: Да
Підкладка: Фліс
Температура: До -15
Місце під шеврон: Так, на рукавах
Утеплювач: Синтепон

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари