Всі категорії
Додати товар

Костюм тактичний тиійка 3в1 штани з наколінниками убакс куртка флісова han-wild

6700 грн -1% 6650 грн
Опис

Для більш точного підбору розміру, напишіть в особисті повідомлення зріст/вага

Розміри в наявності: M, L, XL, 2XL

У комплект входить:

- Тактичні штани з наколінниками мультикам
Матеріал: стійкий до подряпин, дихаючий, зносостійкий на колінах,
Особливості: дизайн з кількома кишенями та наколінниками, тактичні штани з регульованою липучкою на талії, колінах та кісточках.

- Куртка HAN WILD G8 мультикам з флісовою підкладкою
Куртка HAN WILD G8 мультикам з флісовою підкладкою  – Всепогодна тактична куртка Han-Wild — найкращий захист від атмосферних впливів. Вона розроблена для того, щоб протистояти несприятливим погодним умовам, забезпечувати тепло та комфорт для тих, хто: бере участь у військових тренуваннях та навчаннях; любить активний відпочинок - полювання, риболовлю, велопрогулянки, кемпінг; займається спортом у холодну пору року на відкритому повітрі; любить пригоди та подорожі; багато гуляє в будь-яку погоду - для повсякденного носіння.

- Сорочка тактична UBACS УБАКС
Тактичні сорочки UBACS – гібрид кофти, сорочки та верху від військової форми. Вони створені для носіння під бронежилет або розвантажувальну систему, тому на грудях і спині не мають частин або кишень, що виступають. Рукави ж зшиваються з камуфляжної тканини, яка не демаскує та надає захист від дрібних механічних пошкоджень. До того ж на рукавах розташовуються кишені.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52

Схожі товари