Всі категорії
Додати товар

Жорж санд індіана валентина 2 романи

50 грн
Опис

Жорж Санд Індіана Валентина 2 романи

Сухумі, Видавництво "Алашара", 1992 р., 512 ст.

Б\в, ідеальний стан

Амандіна Аврора Люсіль Дюдеван (1 липня 1804 — 8 червня 1876), більш знана за псевдонімом Жорж Санд (фр. George Sand) — французька новелістка, мемуаристка та соціалістка. Одна з найпопулярніших авторів Європи за життя, в Англії 1830-х та 1840-х більш популярна, ніж Віктор Гюго та Оноре де Бальзак разом ,одна з найвизначніших постатей у європейському романтизмі.

«Індіана» — роман про кохання та шлюб, написаний Амандіною Авророю Дюдеван; це був перший твір, який вона опублікувала під своїм псевдонімом Жорж Санд. Опублікований у квітні 1832 року, роман поєднує умовності романтизму, реалізму та ідеалізму. “Індіана” – найбільш автобіографічний, найбільш відповідає реальним фактам і уроків невдалого заміжжя письменниці.

«Валентина» — роман французької письменниці Жорж Санд. Це був другий роман, опублікований за всю кар’єру Санд як незалежного автора, роман примітний тим, що відображає багато турбот Санд як молодого романіста: кохання, соціальний клас, жадібність, свобода та сімейні зв’язки (інформація з Internet).

Оплата на карту Приват-банку, надішлю Новою або Укрпоштою

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари