Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем із пробіотиками beauty of joseon relief sun rice + probiotics spf50

750 грн
Опис

Сонцезахисний крем на основі екстракту рису та пробіотиків, а також сучасних стабільних хімічних фільтрів, у рівній мірі забезпечує надійний захист від згубних впливів сонячних променів, а також сприяє заспокійливій та освітлювальній дії, допоможе відновити мікробіом. Сонцезахисний засіб має найлегшу текстуру, яка швидко вбирається і не обтяжує шкіру, не залишає білого нальоту або відчуття липкості після нанесення.

Всі інгредієнти у складі сертифіковані EWG і безпечні для використання. Засіб дерматологічно протестований та визнаний безпечним для чутливої ​​шкіри обличчя.

В складі наступні хімічні фільтри:

Uvinul A Plus
Uvinul T 150
Tinosorb M
Uvasorb HEB
Активні компоненти:

– Екстракт рису у складі (30%). Збагачений великою кількістю корисними біоактивних речовин, включаючи вітаміни та потужні натуральні антиоксиданти, завдяки чому надає зволожуючу та поживну дію, захищає шкіру та стимулює клітинний обмін, прискорюючи процеси регенерації, пом’якшує дерму та допомагає м’яко.

– Комплекс пробіотиків та ферментованих злаків Grain probiotics complex. Зміцнює шкіру та стимулює її захисні фукнції. Легкі молекули ферментів легко проникають у глибокі шари шкіри, запускаючи регенерацію клітин, що допомагає інтенсивно ревіталізувати шкіру, вирівнюється рельєф шкіри

– Пробіотики (Лактобактерії). Сприяють відновленню мікробіоми епідермісу, що оздоровлює шкіру, підвищує її захисні властивості, відновлює бар’єрну функцію, допомагає зберегти оптимальний рівень зволоженості та блокують запальні процеси.

Спосіб використання: Поступово розподілити крем по поверхні обличчя на останньому етапі процедури догляду за шкірою. Рекомендується наносити засіб не менш як за півгодини до виходу на вулицю. Оновлювати кожні 6-8 годин при міському ритмі.

Об’єм: 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
oleandras
La Shop
Супер-продавець
Хмельницький
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?